Underdanmarks Jægersoldater
Beskrivelse
En jægersoldat har lært at tåle. Sult, manglende søvn, vold og fysisk udmattelse sætter sig, men stopper ikke missionen. Fokus er på at nå målet. Koste hvad det vil. Døde til venstre, sårede til højre. Alt det kender vi fra forsvarets verden. Hvad der måske er mindre kendt, er, at sociale jægersoldater fra Underdanmark lever efter samme værdisæt. Nogle kalder dem også for supermønsterbrydere.

I den nye bog ”Underdanmarks Jægersoldater” fortæller ti af dem, hvordan de når deres mål, hvad de kæmper med, og hvorfor de udviklede sig til kampmaskiner, der ikke lod sig vælte.

De ti deltagere har på hver deres område udmærket sig og opnået excellente resultater på trods af en opvækst med alle odds imod sig.

Mød bokseren, retsmedicineren, toppolitikeren, studieværten og en række andre hardcore jægersoldater, der inviterer dig ind til et kig bag brynjen, hvor nætterne er lange, og tvivlen på sig selv og retten til at eksistere, hersker. Men hvor det aldrig bliver til opgivelse. For opgiver man, dør man. Det lærte de allerede som små, og det er den overlevelseskraft, der driver dem frem i en stadig stræben efter at lykkes. Gør det dem lykkelige? Ikke altid. Evnen til at passe tætte relationer og passe godt på sig selv svigter jævnligt, selvom alle stræber efter ikke bare at lykkes – men også at være lykkelig.

Nok så interessant har Underdanmarks Jægersoldater mange lighedstræk med de mest succesfolke erhvervsledere. Deres DNA er med andre ord opskrift på succes. Det kan være relevant både for dig, men også dine børn.

Deltagerne i bogen er Pia Olsen Dyhr, medlem af Folketinget, formand for SF, Dennis Ceylan, professionel bokser, udtaget til OL i 2012, Lasse Einar Mortensen, sikkerhedssupervisor, Københavns Lufthavn, Kristian Ditlev Jensen, forfatter og journalist, Claus Elgaard, journalist og tidligere studievært på TV2, Karin Schwartz, OL-sølvvinder i taekwondo, Jørgen Lange Thomsen, professor i retsmedicin og statsobducent på Syddansk Universitet, Gitte Andersen, arkitekt og stifter af SIGNAL Arkitekter, Erik Nielsen, borgmester (S) i Rødovre og næstformand for KL, Mads Holger, forfatter, iværksætter og tidligere Folketingskandidat.

Bogen er skrevet af Mikael Lindholm, Lisbeth Zornig Andersen og Lotus Turell, og udgivet af Gyldendal.
Udgivet
2015

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk